Γρήγορη απώλεια βάρους για τις γυναίκες στο σπίτι

Η απώλεια βάρους στο σπίτι συχνά φαίνεται, αν όχι αδύνατη, τότε δύσκολο να επιτευχθεί. Η κατανάλωση πειρασμών και ένας καθιστικός τρόπος ζωής εμποδίζουν την επίτευξη του στόχου. Μπορείτε να χάσετε βάρος στο σπίτι και ακόμη και γρήγορα, εάν δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα εργασίας και ακολουθήστε το προσεκτικά.

Οι ακραίες δίαιτες δεν αποτελούν διέξοδο από την κατάσταση. Ακόμα κι αν το κορίτσι «ενοχλείται» μόνο με 1-2 επιπλέον κιλά, τότε δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τα χάσετε σε 24 ώρες. Το σώμα θα αρχίσει να αντιστέκεται λόγω του στρες και του yo-yo - θα είναι πιο δύσκολο να χάσετε βάρος. Υγιείς, θρεπτικές τροφές μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε επιπλέον κιλά εύκολα και συνδυάζοντας τη σωστή διατροφή (PP) με άσκηση που σας ταιριάζει, μπορείτε να έχετε σταθερά, απτά αποτελέσματα - χωρίς να βλάψετε την υγεία σας.

Μερικές απλές συμβουλές σχετικά με την οργάνωση της διατροφής σας, τη διατήρηση της δραστηριότητας και άλλους τρόπους για να χάσετε βάρος μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος στο σπίτι.

Μέτρηση της περιφέρειας της μέσης μετά την απώλεια βάρους

Λόγοι για την εμφάνιση της παχυσαρκίας

Όπως όλες οι διαδικασίες στο σώμα, η απώλεια βάρους συμβαίνει ξεχωριστά. Πρέπει να λάβουμε υπόψη τους λόγους που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε - απλώς τον έλεγχο και την προσαρμογή. Η τάση για παχυσαρκία ως συνδυασμός γενετικών και ιατρικών παραγόντων κληρονομείται από γενιά σε γενιά. Η έρευνα δείχνει ότι σε οικογένειες όπου οι γονείς είναι παχύσαρκοι, υπάρχει πιθανότητα 66% να αναπτύξει ένα παιδί την ασθένεια.

Άλλες κοινές αιτίες ανεπιθύμητων κιλών είναι:

 • ακατάλληλη διατροφή, συνεχής υπερκατανάλωση τροφής και έλλειψη θρεπτικών ουσιών: η αφθονία των ανθυγιεινών τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες είναι η κύρια αιτία αύξησης βάρους και κακής κατάστασης του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα.
 • Καθιστικός τρόπος ζωής: Όταν χρησιμοποιούμε λιγότερη ενέργεια από ό, τι καταναλώνουμε μέσω φαγητού, το σώμα δημιουργεί τα αποθέματά του - με τη μορφή επιπλέον κιλών.
 • ψυχολογικοί λόγοι - άγχος, το οποίο τα κορίτσια προτιμούν να "τρώνε", ηθική εξάντληση από ατελείωτες δίαιτες, επίκτητη διατροφική διαταραχή (EID οδηγεί σε ανεξέλεγκτη υπερβολική κατανάλωση, συναισθήματα ενοχής με κάθε δάγκωμα, άρνηση φαγητού κ. λπ. ).
Λεπτό και παχύ κορίτσι

Υπάρχουν επίσης λόγοι πέρα από τον έλεγχό μας - ιατρικός. Ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος, ορμονικές διαταραχές, αλλαγές στο σώμα μετά την εγκυμοσύνη και γαλουχία επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά της αύξησης και απώλειας βάρους. Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο μεταβολισμός, ο οποίος επιβραδύνεται με την ηλικία. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να ελέγχετε τακτικά τον αριθμό των θερμίδων για να χάσετε και να διατηρήσετε βάρος, για παράδειγμα. Εάν η αιτία της παχυσαρκίας έγκειται σε ασθένειες, πρώτα συμβουλευτείτε έναν γιατρό και μετά (ή, εάν ο γιατρός δεν πειράζει, παράλληλα) πάρτε μια εικόνα.

Μια ξεχωριστή ομάδα λόγων για την παχυσαρκία είναι η γρήγορη αύξηση βάρους και η σοβαρή απώλεια βάρους από την ακραία και ανθυγιεινή διατροφή. Μια δίαιτα βασισμένη σε μονοπροϊόντα (ρύζι, φαγόπυρο, κεφίρ, μήλα), υπερβολικός περιορισμός υδατανθράκων και λιπών, τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και ευεργετικά θρεπτικά συστατικά θα οδηγήσει σε επιδείνωση της εμφάνισης και της ευεξίας, αλλά δεν θα οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα.

Η σωστή διατροφή για απώλεια βάρους

Κανόνες απώλειας βάρους στο σπίτι

Για να αρχίσετε να χάνετε βάρος γρήγορα και, στη συνέχεια, να εδραιώσετε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να είστε επικριτικοί για ολόκληρο τον τρόπο ζωής σας - όχι μόνο για αυτό που τρώμε. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με τον καθορισμό στόχων και τη σωστή επιλογή ενεργοποιητών και παρακινητών. Μην κάνετε το κοινό λάθος μεταξύ των κοριτσιών - νηστεία και βάναυση προπόνηση να χάσετε 3-5 κιλά σε λίγες μέρες. Η εργασία στην κατάσταση του σώματος βοηθά στη διατήρηση της υγείας και στην αποφυγή αστοχιών.

Χωρίστε το σχέδιο απώλειας βάρους σας σε φάσεις. Αν θέλετε να χάσετε 15 κιλά, η απώλεια ενός δεν είναι ευχάριστη, αλλά χωρίζοντας ένα μακρύ, δύσκολο μονοπάτι σε σύντομες ενότητες, μπορείτε να απολαύσετε κάθε ενδιάμεση στάση. Αυτή η προσέγγιση παρακινεί και πειθαρχίζει ταυτόχρονα.

Τα ρούχα του κοριτσιού έγιναν υπέροχα μετά από μια γρήγορη απώλεια βάρους

Όταν χάνετε βάρος, ακολουθήστε τους ακόλουθους κανόνες:

 • 7-8 ώρες σωστού ύπνου: Λόγω της έλλειψης ύπνου, το σώμα «απαιτεί» να αυξήσει το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα, η όρεξη μεγαλώνει και είναι δύσκολο να μείνετε μακριά από γλυκά και τροφές και ορμόνες υψηλής θερμίδων που παράγονται κατά τη διάρκεια ύπνο για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους πιο αποτελεσματικά.
 • Αυξήστε τη σωματική δραστηριότητα: προσθέστε άσκηση στην καθημερινή σας ρουτίνα, πάρτε περισσότερο καθαρό αέρα - αυτό καίει επιπλέον θερμίδες και αποσπά την προσοχή από τη σκέψη για φαγητό.
 • επανεξετάστε τις συνήθειες σας: για να χάσετε βάρος, εγκαταλείψτε αυτό που είναι πραγματικά επιβλαβές - σταματήστε να πίνετε αλκοόλ "για την εταιρεία", σταματήστε το κάπνισμα, σταδιακά απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα τρόφιμα στο ψυγείο
 • Μεταβείτε στη σωστή διατροφή (πλούσια σε μικροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, με βέλτιστη αναλογία πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων) - εξαρτάται από την ταχύτητα της απώλειας βάρους, της διάθεσης και της υγείας.

Το κύριο πράγμα για την απώλεια βάρους στο σπίτι είναι η αναθεώρηση της διατροφής, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα καθορίσει εάν θα χάσουμε βάρος στο σπίτι ή αντίστροφα.

Υγιεινή διατροφή και σωματική δραστηριότητα - βασικοί κανόνες για την απώλεια βάρους

Κάνουμε τη σωστή διατροφή

Ο πιο σημαντικός και πραγματικά μόνο κανόνας στην απώλεια βάρους είναι να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι παίρνετε. Δεν θα είναι δυνατόν να το ξεπεράσετε, αλλά μπορείτε να "κερδίσετε" την απαιτούμενη ποσότητα ενέργειας με διάφορους τρόπους - τρώτε καλά ή "καθίστε στο φαγόπυρο". Η διατροφή δεν είναι μηχανική διαδικασία. Δεν μπορείτε να μετατρέψετε το φαγητό σε άγευστες θερμίδες - οι ατυχίες είναι αναπόφευκτες και ακόμη και τα κιλά που χάνονται δεν θα φέρουν ευτυχία. Η σωστή διατροφή είναι το θεμέλιο της αποτελεσματικής, υγιούς απώλειας βάρους που μεταφέρει τη ζωή σε ποιοτικά νέο επίπεδο.

Πολλοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε τον αριθμό των θερμίδων που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος. Το κλασικό όριο της καθημερινής διατροφής για απώλεια βάρους είναι 1200 kcal έως 1500 kcal. Ο ακριβής αριθμός θερμίδων εξαρτάται από το επίπεδο άσκησης, τον τρόπο ζωής, την ηλικία και άλλους παράγοντες. Θα πρέπει να είναι πάνω από 1000 kcal την ημέρα, έτσι ώστε η υγεία και η συσσώρευση λίπους του σώματος "στο αποθεματικό" να μην επηρεάζεται.

Το κορίτσι έχασε βάρος με σωστή διατροφή

Η τροφή πρέπει να λαμβάνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αισθάνεται οξεία αίσθηση πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να γίνει αυτό, η δίαιτα χωρίζεται σε μερίδες έως 4-6 την ημέρα με διαλείμματα δύο έως τριών ωρών. Το τυπικό σχέδιο μοιάζει με αυτό:

 • πρωινό - περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε αποτελεσματική διατροφή, ενεργοποιείται για την ημέρα και πρέπει να περιέχει υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.
 • το πρώτο σνακ - μια χούφτα ξηρούς καρπούς, φρούτα, μούρα, γιαούρτι και άλλα τρόφιμα για 100-200 θερμίδες θα σας βοηθήσει να το "κολλήσετε" μέχρι το μεσημεριανό γεύμα και να μην τρώτε υπερβολικά.
 • Μεσημεριανό - ένα πλήρες γεύμα με ισορροπημένο BJU και επαρκή ποσότητα υδατανθράκων (το πρώτο μισό της ημέρας θα πρέπει να αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο μέρος του συνόλου).
 • Απογευματινό σνακ - ένα γεύμα που μοιάζει με καθημερινό σνακ.
 • Δείπνο - θρεπτικό, αλλά όχι βαρύ, με περίσσεια πρωτεΐνης.

Η τυπική αναλογία BJU είναι 30-45% πρωτεΐνη, 40-50% υδατάνθρακες και 10-20% λίπος. Να είστε προσεκτικοί με τα τελευταία: αυτά είναι τα τρόφιμα με τις υψηλότερες θερμίδες, αλλά δεν μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα του ελαιολάδου, των ξηρών καρπών, των αβοκάντο και άλλων υγιεινών τροφίμων σε λιγότερο από 10-15%. Αυτό οδηγεί σε ορμονικές ανισορροπίες, τριχόπτωση, εύθραυστα νύχια, δυσπεψία και φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Καθώς ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό, φαίνεται παλαιότερο από ό, τι είναι πραγματικά. Οι διατροφολόγοι έχουν επανεξετάσει αρνητικές στάσεις απέναντι στα λίπη και έχουν αναγνωρίσει τα οφέλη και τις ανάγκες τους.

Το Μούσλι ως σνακ

Τι μπορείτε να φάτε

Ο «χρυσός κανόνας» του PP είναι: Τροφή για απώλεια βάρους. Η κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών είναι επίσης σημαντική για τα κορίτσια - η ποιότητα του φαγητού, ο αριθμός των θρεπτικών ουσιών έχει άμεση επίδραση σε αυτά. Η σωστή διατροφή για αποτελεσματική η απώλεια βάρους πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες τρόφιμα - άπαχα πουλερικά, ψάρια, αυγά, όσπρια και tofu (ειδικά τα τελευταία χρειάζονται χορτοφάγοι), οι υδατάνθρακες πρέπει να είναι πολύπλοκοι - αυτά είναι ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι, δημητριακά (ρύζι, πλιγούρι, φαγόπυρο πλιγούρι βρώμης, κ. λπ. ), ψωμί ολικής αλέσεως Η ίδια κατηγορία περιλαμβάνει υποχρεωτικά λαχανικά και φρούτα - απλά πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση σταφυλιών, μπανανών και άλλων τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Σαλάτα λαχανικών στη διατροφή ενός κοριτσιού αδυνατίσματος

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε τα μπαχαρικά, τα μπαχαρικά και το αλάτι - εμπλουτίζουν τη γεύση του φαγητού και διεγείρουν το μεταβολισμό, ιδίως την κανέλα, το τζίντζερ, το πιπέρι κ. λπ.

 • υγιεινό πρωινό - granola, ομελέτες ασπράδι αυγού, τυρί cottage, σάντουιτς σε ψωμί ολικής αλέσεως.
 • κρέας μαγειρεμένο με λαχανικά, ψάρια και πουλερικά - ψημένο, βρασμένο ή στιφάδο.
 • Σαλάτες λαχανικών με σάλτσα γιαουρτιού με χαμηλά λιπαρά, λίγο ελαιόλαδο.
 • Σούπες σε ελαφρούς ζωμούς - κοτόπουλο, λαχανικά
 • Φρούτα, μούρα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, ελαφριά επιδόρπια (π. χ. χωρίς λάδι, αλεύρι).
Επιδόρπιο φρούτων στο μενού διατροφής

Απασχολημένος με τις δουλειές του σπιτιού, τη δουλειά, τη φροντίδα των μικρών παιδιών, τα κορίτσια συχνά δεν μπορούν να δώσουν αρκετή προσοχή στη διατροφή και να προετοιμάσουν μια ποικιλία πιάτων για κάθε μέρα. Μπορείτε να κάνετε προετοιμασίες για μια εβδομάδα - παγώστε ζωμούς, κόψτε λαχανικά για σαλάτες για μερικές ημέρες. Εάν αυτό είναι άβολο ή δύσκολο, τότε θα πρέπει να προσέξετε τα έτοιμα γεύματα για απώλεια βάρους. Λαμβάνουν υπόψη την ισορροπία του BJU εκ των προτέρων, υπολογίζουν τον αριθμό των θερμίδων, αρκετών βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Οι έτοιμες προς χρήση εβδομαδιαίες μερίδες γίνονται από μια ποικιλία προϊόντων, ώστε το PP να μην «βαρεθεί».

Ψητά ψάρια με λαχανικά είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεσημεριανό για την απώλεια βάρους

Τι δεν μπορείτε να φάτε

Πρόχειρο φαγητό - τρόφιμα που πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς από τη διατροφή ή αυστηρά περιορισμένα και ελεγχόμενα. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει βιομηχανικά λουκάνικα, φαστ φουντ με υψηλή περιεκτικότητα σε εκλεπτυσμένο λίπος και "άδεια" σάκχαρα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και ανθυγιεινά - υπάρχουν ακόμη και καρκινογόνες ουσίες σε αυτά τα τρόφιμα.

Είναι απαραίτητο να ελεγχθεί η κατανάλωση τροφίμων με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και αναστέλλουν επίσης τη διαδικασία απώλειας βάρους. Οτι:

 • τυρί με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και γαλακτοκομικά προϊόντα - η κατανάλωσή τους πρέπει να είναι περιορισμένη, ώστε να μην "τρώνε τα πλάγια".
 • Γλυκά με αυξημένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη - βιομηχανικά κέικ, καραμέλες, μπισκότα κ. λπ.
 • λίπη - βούτυρο, σπόροι, ξηροί καρποί, αβοκάντο πρέπει να βρίσκονται στη διατροφή, αλλά σε μικρές ποσότητες.
 • Αγγούρια που διατηρούν υγρό στο σώμα, λιπαρό κόκκινο κρέας και ούτω καθεξής.
Στήθος κοτόπουλου με λαχανικά στο υγιεινό μενού

Τεχνικές γρήγορης απώλειας βάρους χωρίς δίαιτα

Εκτός από τη σωστή διατροφή, οι τεχνικές καλλυντικών χρησιμοποιούνται για τη μείωση του όγκου του σώματος και την απώλεια βάρους μέσω εξωτερικών και εσωτερικών επιδράσεων στο σώμα. Υπάρχουν αποτελεσματικές μέθοδοι μεταξύ τους, αλλά πολλές είναι άχρηστες και σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνες.

Θεραπείες SPA: scrubs και wraps

Οι θεραπείες SPA απώλειας βάρους αποσκοπούν στην απομάκρυνση υγρών από τους ιστούς, στην αύξηση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, το σχήμα φαίνεται πιο σφριγηλό, το περίγραμμα του είναι πιο σαφές, το δέρμα γίνεται πιο λείο. Για τη μείωση του βάρους, είναι χρήσιμα τα ξεφλουδίσματα / απολέπιση και συσκευασίες με βάση δραστικά συστατικά

Θεραπείες SPA αδυνατίσματος

Το τρίψιμο με αλάτι βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρών από το σώμα και ο καφές ενεργοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες. Ξεφλούδισμα με σκληρά ρούχα ή βούρτσες με κάκτους τρίχες παρέχουν επίσης αποστράγγιση και διεγείρουν τη ροή του αίματος στους μύες, γεγονός που μειώνει την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Κατά την περιτύλιξη, μια σύνθεση με δραστικά συστατικά εφαρμόζεται στο δέρμα, το σώμα τυλίγεται με ένα φύλλο ή πετσέτα και διατηρείται για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε οι ουσίες να λειτουργούν. Η σύνθεση του μείγματος βασίζεται στους επιδιωκόμενους στόχους:

 • Τα έλαια τρέφουν, ενυδατώνουν και τονώνουν το δέρμα του σώματος και του προσώπου.
 • Τα φύκια και το αλάτι μειώνουν τον όγκο του σώματος, βοηθούν στην απώλεια βάρους.
 • Καφές, μέλι, σκόνη κακάου, ξηρός πηλός καθαρίζει, τονώνει και τονώνει το δέρμα.
 • Τα αιθέρια έλαια ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων και δίνουν ένα αποτέλεσμα αρωματοθεραπείας.
Διαδικασία SPA

Καλλυντικές διαδικασίες

Οι περιποιήσεις σπα συμπληρώνονται με καλλυντικά μασάζ και περιποιήσεις. Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω επαγγελματικής παρέμβασης (λεμφική αποστράγγιση, ενδολογία LPG, θεραπεία με όζον κ. λπ. ), αλλά υπάρχει η ευκαιρία να επιτευχθεί ένα "απτό" αποτέλεσμα στο σπίτι. Το μασάζ προβληματικών περιοχών με υγρό μέλι προάγει την απώλεια βάρους - μειώνει την ορατότητα από ραγάδες, αποτρέπει την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας, αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα κύτταρα της επιδερμίδας. Για φροντίδα, οι θρεπτικές κρέμες και τα έλαια είναι χρήσιμα, τα οποία εμποδίζουν το δέρμα να χαλάσει κατά την απώλεια βάρους.

Φαρμακευτικά παρασκευάσματα

Τα φάρμακα που πωλούνται στα φαρμακεία χωρίζονται σε δύο τύπους - για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Το δεύτερο είναι τα αδυνάτισμα, οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, το θερμικό λίπος και άλλοι παράγοντες "μη αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα". Τα εσωτερικά φάρμακα είναι συχνά επικίνδυνα - προκαλούν ορμονική ανισορροπία, καταστέλλουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και οδηγούν σε διατροφική διαταραχή. Τα συμπληρώματα διατροφής λαμβάνονται μόνο μετά από διαβούλευση με έναν διατροφολόγο. Αυτά περιλαμβάνουν αναστολείς θερμίδων, ανορεκτικά, κατασταλτικά της όρεξης, καθαρτικά και διουρητικά.

Προϊόντα αδυνατίσματος

Καφές, τσάι και κοκτέιλ

Η θεραπευτική αγωγή είναι πολύ σημαντική για την απώλεια βάρους. Εκτός από το υποχρεωτικό 1, 5-2 λίτρα καθαρού νερού, πρέπει να πίνετε άλλα ποτά. Η καύση λίπους προωθείται από τσάι oolong, pu-erh, hibiscus, πράσινο και τζίντζερ τσάι. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, επιταχύνουν το μεταβολισμό και προάγουν την καύση λίπους. Δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση φυτικών εγχύσεων: περιέχουν φυσικές ουσίες που δρουν στο σώμα και πρέπει να ελέγχονται.

Ο καφές επιταχύνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη. Λόγω του διουρητικού του αποτελέσματος, η περίσσεια υγρού αποβάλλεται από το σώμα. Ο πράσινος καφές, ο οποίος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χλωρογόνο οξύ, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και να αυξήσει τα αποτελέσματα της άσκησης. Χυμοί κοκτέιλ με βάση τον ανανά, το λεμόνι, το καρπούζι με την προσθήκη τζίντζερ, δεντρολίβανο ή κουρκούμη είναι κατάλληλα για την απώλεια βάρους.

Αδυνάτισμα κοκτέιλ

Οικιακές θεραπείες

Οι λαϊκές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με ασφάλεια περιλαμβάνουν:

 • Χυμός σημύδας, που μειώνει την κοιλιά λόγω ήπιας καθαρτικής δράσης.
 • Ζελέ βρώμης - βελτιώνει την περισταλτικότητα, είναι πλούσιο σε βιταμίνες.
 • Χυμός λάχανου - εάν έχετε προβλήματα στο στομάχι, αναμιγνύεται με άλλα (παντζάρι, καρότο).
 • Έγχυση του Αγίου Ιωάννη του μούστου, του linden, των κερασιών και ούτω καθεξής.
Λεπτό κορίτσι μετά τον τοκετό

Ασκήσεις στο σπίτι

Με το σωστό επίπεδο αυτοπειθαρχίας και στο σπίτι, είναι εύκολο να οργανώνετε τακτικές προπονήσεις. Για να χάσετε βάρος, αρκεί να αφιερωθείτε στη σωματική δραστηριότητα για 20-30 λεπτά την ημέρα. Αν χρειάζεστε κίνητρα, εξασκηθείτε με εκπαιδευτικά βίντεο από fitness ή αστέρια CrossFit - παρεμπιπτόντως, δείχνουν λεπτομερώς πώς να κάνουν τις ασκήσεις σωστά.

Για το σπίτι, οι κλασικές και πλαϊνές σανίδες είναι καλύτερες με σταδιακή αύξηση της διάρκειας ζωής. Το στατικό φορτίο καίει επιπλέον κιλά όχι χειρότερα από δυναμικά. Οι καταλήψεις και οι πνεύμονες, οι ώθηση, οι στροφές, οι αυξήσεις του κορμού και άλλες κοιλιακές ασκήσεις είναι επίσης χρήσιμες. Με την πάροδο του χρόνου, ο αριθμός των εισόδων και το βάρος του βάρους αυξάνονται. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε αλτήρες για αυτό, επιτρέπεται να πάρετε μερικά μπουκάλια νερό μαζί σας.

Άσκηση πλαϊνή σανίδα για απώλεια βάρους

Ασκήσεις αδυνατίσματος στο γυμναστήριο

Εάν δεν έχετε κίνητρα για άσκηση στο σπίτι ή αν δεν σας αρέσει να ασκείστε μόνοι σας, πρέπει να "πάτε στο γυμναστήριο". Η απώλεια βάρους σε μία μόνο "προβληματική περιοχή" δεν λειτουργεί - οι ασκήσεις πρέπει να επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος να εκπαιδεύεται σε κάθε μάθημα. Κάντε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το.

Η κοπέλα κάνει σπορ για να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα

Ασκήσεις για την κοιλιά

Για τη μείωση του βάρους, το στρίψιμο είναι αποτελεσματικό - σε έναν προσομοιωτή μπλοκ με βάρος που παίρνει ο δάσκαλος και αντίστροφα, κρεμώντας τα πόδια, πλευρικές κάμψεις με αλτήρες. Οι μηχανές κωπηλασίας και οι απολύτες ασκούν πίεση στους κοιλιακούς μυς και διαμορφώνουν τους κοιλιακούς μυς.

Προπόνηση μέσης

Η ίδια περιστροφή και ανύψωση των ποδιών στην πλαγιά θα σας βοηθήσει να αραιώσετε τη μέση. Σχηματίζουν μια ωραία πλάγια καμπύλη και ταυτόχρονα ενισχύουν πολλούς μυς. Υπάρχει επίσης πάνελ κορμού και πάγκο για δυστοκίες και ανυψώσεις ποδιών.

Άσκηση για λεπτή μέση

Ασκήσεις για τα πόδια και τους γοφούς

Μια βασική άσκηση για τους γοφούς, τους γλουτούς και τα πόδια είναι το βάρος ή το άδειο μπαρ. Διατηρήστε το πλάτος των ώμων στα πόδια σας και κρατήστε την πλάτη σας ευθείαΕναλλαγή και συνδυασμός:

 • plie και demi-plie - καταλήψεις "μπαλέτου" με δάχτυλα
 • Sumo καταλήψεις με φορτίο - σε αντίθεση με το φύλλο, οι γλουτοί είναι χαλαροί.
 • Κλωτσιές και πνεύμονες με αλτήρες.
 • "Νεκρή" έλξη σε ελαφρά βάρη.
 • Κορδόνια σε εκπαιδευτές ισχίου, βήματα σε πλατφόρμα βημάτων και ούτω καθεξής

Εάν δεν σας αρέσει ο εξοπλισμός άσκησης, κάντε το άθλημα που σας ταιριάζει - γιόγκα, χορός, κολύμπι, Taibo, καράτε, τρέξιμο, μπαλέτο ή crossfit. Το κύριο πράγμα είναι η τακτική άσκηση.

Κορίτσι αθλητικού σώματος με έναν αλτήρα

Ο γρηγορότερος τρόπος για να χάσετε βάρος στο σπίτι

Εάν επιλέξετε μεθόδους απώλειας βάρους υψηλής ταχύτητας, δεν μπορείτε να τις βασίζεστε μόνοι σας, διαφορετικά θα προκαλέσει βλάβη μόνο στην υγεία σας. Για να ρίξετε μια λίβρα πριν από ένα μεγάλο γεγονός, προγραμματίστε μια «ημέρα νηστείας» συνδυάζοντας μια μειωμένη διατροφή με μασάζ και άσκηση. Δεν μπορείτε να λιμοκτονήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η καθημερινή νηστεία θα σας σώσει από την υπερβολική τροφή στο γαστρεντερικό σωλήνα, "αφαιρεί" το στομάχι οπτικά και σας δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας. Ο πιο αποτελεσματικός και γρηγορότερος τρόπος για να χάσετε βάρος στο σπίτι είναι να στραφείτε σε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Χάστε βάρος χάρη στην ημέρα νηστείας

Σύστημα αδυνατίσματος 5 κιλά την εβδομάδα

Για να χάσετε έως και 5 κιλά την εβδομάδα χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Θα πρέπει να βασίζεται στη σωστή διατροφή και να περιλαμβάνει επαρκή σωματική δραστηριότητα, επιπλέον φροντίδα του δέρματος και αποφυγή ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών.