Διατροφή κατανάλωσης: οφέλη, μενού, χρόνος, αποτελέσματα

Νερό με λεμόνι και βατόμουρα για δίαιτα κατανάλωσης

Χρειάζεται τεράστια δύναμη θέλησης για να χάσετε βάρος σε οποιαδήποτε δίαιτα. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιμείνουμε σε ένα μενού φρούτων και λαχανικών ακόμη και για πέντε ημέρες - πείνα τη δεύτερη ημέρα και φαίνεται αδύνατο να τηρήσουμε το πρόγραμμα γεύματος.

Εάν είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε - για να χάσετε βάρος και να μειώσετε τον όγκο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε δίαιτα. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ελαφριά διατροφή είναι μια μυθική έννοια. Για να χάσετε αισθητά το βάρος, χρειάζεστε μια αυστηρή δίαιτα καθαρισμού για 1-2 εβδομάδες. Το πιο αποτελεσματικό σχήμα για την απώλεια βάρους, που πέφτει λίβρα ανά λίβρα, είναι μια δίαιτα σκληρού αλκοόλ. Με δίαιτες κατανάλωσης, μπορείτε να έχετε μεγάλη απώλεια βάρους και να αποκτήσετε νέο σώμα σε ένα μήνα.

Πώς να προετοιμαστείτε για μια σκληρή διατροφή και να καθαρίσετε σωστά το σώμα με τη βοήθειά του, προκειμένου να μειώσετε γρηγορότερα τον όγκο, θα εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο.

Η ουσία μιας διατροφικής δίαιτας

Η δίαιτα κατανάλωσης θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσετε βάρος. Ονομάζεται επίσης "Δίαιτα για τους Τεμπέληδες" λόγω της έλλειψης σωματικής δραστηριότητας, καθώς και της "Διατροφής των Κορυφαίων Μοντέλων". Ακόμα κι αν υπάρχει η επιθυμία για άσκηση, είναι απίθανο η δύναμη να είναι επαρκής για αυτό.

Χαρακτηριστικά της διατροφικής δίαιτας

 • Μειώνει το βάρος στο πεπτικό σύστημα,
 • Καθαρίζοντας το σώμα, βελτιώνεται η κατάστασή του και βελτιώνεται η εργασία των εσωτερικών οργάνων,
 • Η απώλεια βάρους συμβαίνει γρήγορα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μια υγρή δίαιτα είναι ένας αρκετά δύσκολος τρόπος για να χάσεις βάρος γιατί αν την ακολουθήσεις, θα πρέπει να κάνεις ταμπού τις στερεές τροφές.

Τα οφέλη της δίαιτας για κατανάλωση αλκοόλ

 • Η απώλεια βάρους είναι πολύ αποτελεσματική - σε αυτή τη δίαιτα, λόγω του επιταχυνόμενου μεταβολισμού, θα χάσετε έως και 20 κιλά.
 • Ο όγκος του στομάχου μειώνεται, με αποτέλεσμα να μειώνεται η όρεξη.
 • Μια τέτοια δίαιτα είναι ευεργετική γιατί βοηθά στον καθαρισμό του σώματος.

Μειονεκτήματα της δίαιτας κατανάλωσης

 • Εμφάνιση κινδύνων για την υγεία, πρόκληση ασθενειών όπως γαστρίτιδα και αναιμία, εμφάνιση δερματικών προβλημάτων, μειωμένη ανοσία, διαταραχές σχηματισμού αίματος. Μπορεί να εμφανιστεί νεφρική ανεπάρκεια, μειωμένα επίπεδα αιμοσφαιρίνης και διαταραχές της καρδιάς και του στομάχου.
 • Είναι πιθανό να εμφανιστεί οίδημα.
 • Το να κάθεστε σε δίαιτα για πόσιμο σημαίνει να πεινάτε, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να αντέξετε.
 • Η λάθος διέξοδος από τη διατροφή μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση ανορεξίας.

Ποιος δεν πρέπει να ακολουθεί δίαιτα

Δεδομένου ότι μια υγρή δίαιτα στερείται στερεών τροφών και πολλές βιταμίνες και μέταλλα απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος, αντενδείκνυται για έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες, καθώς και άτομα με ασθένειες.

Χρόνος της υγρής δίαιτας

Πόσο καιρό μπορείτε να τηρήσετε τη διατροφή για ποτό; Υπάρχει μια καθημερινή και εβδομαδιαία δίαιτα για κατανάλωση αλκοόλ και οι πιο απελπισμένοι μπορούν να την ακολουθήσουν για ένα μήνα. Υπάρχουν επίσης ενδιάμεσες επιλογές: τρεις ημέρες και δύο εβδομάδες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές των διατροφολόγων, η καλύτερη επιλογή είναι μια εβδομάδα σε υγρή δίαιτα. Ακολουθώντας μια δίαιτα για ένα ολόκληρο μήνα μπορεί να βλάψετε την υγεία σας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε μια δίαιτα κατανάλωσης με ομαλή είσοδο και έξοδο μία φορά το χρόνο.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να δείτε το αποτέλεσμα;

Μετά τη μείωση της ποσότητας θερμίδων στη διατροφή, αρχίζει η απώλεια βάρους. Με την κατάλληλη προετοιμασία, μπορεί να χάσετε έως και 2-3 κιλά την πρώτη ημέρα της δίαιτας για κατανάλωση αλκοόλ. Για επτά ημέρες, το βάρος σας μπορεί να χάσει έως και 7 κιλά. Εάν καταφέρετε να αντέξετε μια δίαιτα για πόσιμο για δύο εβδομάδες, μπορείτε να χάσετε 10-13 κιλά. Εάν ακολουθείτε μια υγρή δίαιτα για ένα μήνα, μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα ρεκόρ και ακόμη και να μειώσετε το βάρος κατά 20 κιλά.

Πώς να μπείτε σε δίαιτα για κατανάλωση αλκοόλ

Αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους είναι η καλύτερη για όσους δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς σνακ, γρήγορο φαγητό και φαγητό εν κινήσει. Οι βασικές αρχές μιας δίαιτας για ποτό είναι η τήρηση ενός σαφούς προγράμματος διατροφής και η κατανάλωση μόνο υγρών τροφίμων.

Η πιο δύσκολη μέρα της δίαιτας για κατανάλωση αλκοόλ είναι η πρώτη. Είναι πάντα δύσκολο να ξεκινήσετε μια δίαιτα - το σώμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί αμέσως σε μια νέα δίαιτα, ειδικά όταν οι συνήθεις στερεές τροφές απουσιάζουν από τη δίαιτα. Θέλω να τρώω και να μασάω, αλλά εσύ πίνεις μόνο.

Ακόμα κι αν το μενού είναι γεμάτο διαφορετικές προσφορές για υγρά πιάτα, θα μπορούσε κανείς να αισθανθεί ότι χάνουμε βάρος μόνο με νερό. Στην αρχή της δίαιτας μπορεί να εμφανιστούν οξύς πόνος και θα ξεχάσετε πραγματικά την περιεκτικότητα σε θερμίδες και θα θελήσετε να φάτε το συνηθισμένο σας φαγητό.

Μια διάσπαση μπορεί να μειώσει την απόδοση στο μηδέν και η διάθεση θα επιδεινωθεί. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στην αρχή της δίαιτας υπάρχει ενεργός καθαρισμός του σώματος. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να υπάρχει δυσφορία και δυσφορία - για παράδειγμα, κακή αναπνοή, εμφάνιση πλάκας στη γλώσσα.

Η μετάβαση σε δίαιτα για κατανάλωση αλκοόλ θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα. Τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα, θα πρέπει να αρχίσετε να τρώτε σωστά και να αποκλείετε από τη διατροφή σας τα βαριά τρόφιμα: αλεύρι, λίπος, γλυκά, φαστ φουντ, όλα τα πιάτα με ζάχαρη. Επίσης, κόψτε ή τριπλασιάστε τις συνήθεις μερίδες σας και πιείτε άφθονο νερό.

Ποιες τροφές επιτρέπονται όταν πίνετε σε δίαιτα;

Εάν σε όλες τις άλλες δίαιτες με σωστή διατροφή μόνο το νερό είναι το κύριο ποτό, τότε σε μια υγρή διατροφή η έμφαση δίνεται επίσης στο αποβουτυρωμένο γάλα. Επιπλέον, η διατροφή περιλαμβάνει φρεσκοστυμμένους χυμούς διαφόρων συνθέσεων - λαχανικά, φρούτα και τα μείγματά τους, διάφορα είδη τσαγιού - ενώ είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να είναι γλυκό.

Εκτός από το γάλα, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ροφήματα γάλακτος στο μενού - για παράδειγμα γιαούρτι. Ζωμός κρέατος ή ψαριού και ζελέ βρώμης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ζεστά πιάτα. Για επιδόρπιο, μπορείτε να αγοράσετε ένα smoothie με μούρα και φρούτα. Και μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο καθαρισμένο νερό χωρίς αέριο.

Τι όχι με μια δίαιτα κατανάλωσης

Οι κανόνες για υγρές δίαιτες δεν επιτρέπουν τη λεμονάδα υψηλής θερμιδικής αξίας, λιπαρά ροφήματα γάλακτος και κακάο. Το αλκοόλ απαγορεύεται, ο καφές είναι ανεπιθύμητος.

Πρόγραμμα διατροφής για κατανάλωση ποτών αναλυτικό ανά ημέρα

Η εβδομαδιαία δίαιτα για ποτό είναι η καλύτερη. Πριν ξεκινήσετε, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε, τηρώντας το μενού διατροφής. Η δίαιτα των επτά ημερών θα αποτελείται αποκλειστικά από ποτά, επιπλέον, είναι απαραίτητο να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα καθαρού νερού χωρίς αέριο κάθε μέρα. Η βασική αρχή της αποτελεσματικότητας της διατροφής είναι ότι όταν εμφανιστεί η επιθυμία για φαγητό, πρέπει να καταναλώνετε ποτά με ελάχιστες θερμίδες. Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, ο όγκος του στομάχου μειώνεται, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της όρεξης και μείωση του βάρους μείον επτά κιλά.

Ο κύριος κανόνας μιας δίαιτας για κατανάλωση αλκοόλ: οι συνολικές θερμίδες ημερησίως δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 1500 kcal.

Κάρτα μενού για 7 ημέρες (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό)

 • Ημέρα 1: Γαλακτοκομικά με χαμηλή ή καθόλου περιεκτικότητα σε λιπαρά: γιαούρτι, γάλα και ροφήματα γάλακτος, κεφίρ με γάλα ψησίματος που έχει υποστεί ζύμωση.
 • Ημέρα 2: Ζωμός - κρέας, λαχανικά ή ψάρι για να διαλέξετε.
 • Ημέρα 3: Φρεσκοστυμμένοι χυμοί από φρούτα, λαχανικά ή συνδυασμούς αυτών. Αραιώνουμε το χυμό με καθαρό νερό χωρίς αέριο σε αναλογία ένα προς ένα.
 • 4η μέρα: Μαύρο ή πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Είναι πολύ καλό να χρησιμοποιείτε βότανα για κατανάλωση.
 • 5η μέρα: υγρό ζελέ φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
 • Ημέρα 6: Uzvar χωρίς προσθήκη ζάχαρης, κομπόστα φρούτων ή μούρων.
 • Ημέρα 7: Φρέσκος χυμός για να διαλέξετε.

Μενού για 14 ημέρες

Με δίαιτα δύο εβδομάδων χωρίς στερεά τροφή, πρέπει να εισέλθετε και να την αφήσετε σταδιακά για να μην χάσετε το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε. Μπορείτε να τηρήσετε τη δίαιτα για πόσιμο για 14 ημέρες εάν προετοιμαστείτε για μια δίαιτα που περιλαμβάνει 1500 θερμίδες την ημέρα εκ των προτέρων. Ταυτόχρονα, δεν θα είστε «γεμάτοι» ούτε στο πρωινό, και εικόνες με εικόνες από τα ανθυγιεινά αγαπημένα σας πιάτα θα τρεμοπαίζουν μπροστά στα μάτια σας. Μόλις όμως έχετε πάρει βάρος, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να τρώτε και να πίνετε. Δεν υπήρχαν τέτοιες δυσκολίες, τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν αν κάποιος προσπαθήσει για τον στόχο.

 • Ημέρα 1-2: Γαλακτοκομικά με χαμηλή ή καθόλου περιεκτικότητα σε λιπαρά: γιαούρτι, γάλα και ροφήματα γάλακτος, κεφίρ με γάλα ψησίματος που έχει υποστεί ζύμωση.
 • Ημέρα 3-4: Ζωμός - κρέας, λαχανικά ή ψάρι για να διαλέξετε. Αλάτι και μπαχαρικά δεν πρέπει να προστεθούν.
 • Ημέρα 5-6: Φρεσκοστυμμένοι χυμοί από φρούτα, λαχανικά ή συνδυασμούς αυτών. Αραιώνουμε το χυμό με καθαρό νερό χωρίς αέριο σε αναλογία ένα προς ένα.
 • Ημέρα 7-8: μαύρο ή πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Είναι πολύ καλό να χρησιμοποιείτε βότανα για κατανάλωση.
 • Ημέρα 9-10: ζελέ ζεστού κόκκου χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού.
 • Ημέρα 11-12: Uzvar χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
 • Ημέρα 13-14: φρέσκοι χυμοί της επιλογής σας.

Μηνιαίο μενού

Αφού αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια δίαιτα για ποτό για 30 ημέρες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε έναν θεραπευτή για το τι βιταμίνες και άλλα απαραίτητα μακρο και μικροστοιχεία να συμπεριλάβετε, έτσι ώστε το σώμα να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες ουσίες.

Η πρώτη εβδομάδα μιας δίαιτας για κατανάλωση αλκοόλ έχει σχεδιαστεί για να καθαρίσει πλήρως το σώμα από τις τοξίνες. Μετά από τρεις εβδομάδες, το ήπαρ και τα νεφρά καθαρίζονται και τις τελευταίες ημέρες της δίαιτας, ο καθαρισμός συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο.

Η δίαιτα για ένα μήνα της δίαιτας για ποτό είναι η ίδια κάθε μέρα: για πρωινό χρησιμοποιούμε ένα ποτήρι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, μετά από δύο ώρες - για ένα δεύτερο πρωινό - ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, για μεσημεριανό γεύμα - ένα κρεμώδες λαχανικό σούπα και ένα ποτήρι άγλυκο πράσινο τσάι, για Έχουμε ένα απογευματινό σνακ - ζελέ φρούτων ή μούρα με ένα ποτήρι κεφίρ χαμηλών λιπαρών το βράδυ.

Διατροφή κατανάλωσης: συνταγές

Κεφίρ ποτό μήλου

Συστατικά: 500 ml κεφίρ (χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή ένα τοις εκατό), μισό λίτρο φρεσκοστυμμένου χυμού από πράσινα μήλα, κανέλα σε μια άκρη κουταλιού.

Προετοιμασία: Χτυπάμε στο μπλέντερ και σερβίρουμε με φύλλο μέντας.

Εσπεριδοειδή φρέσκα

Συστατικά: ανανάς (μισός) και ένα πορτοκάλι

Προετοιμασία: φτιάξτε φρεσκοστυμμένο χυμό ανανά και πορτοκάλι, ανακατέψτε.

Ποτό τζίντζερ και μήλου

Συστατικά: 500 ml νερό, 20 γραμμάρια ρίζας τζίντζερ, μισό πράσινο μήλο.

Προετοιμασία: Ρίξτε τζίντζερ και μήλο με νερό και αφήστε να ξεκουραστούν για 2 ημέρες. Στραγγίζουμε το προκύπτον βάμμα.

Φρέσκα εσπεριδοειδή

Συστατικά: 1 λίτρο νερό, χυμός από ένα λεμόνι, μανταρίνι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ. Προετοιμασία: Ανακατέψτε όλους τους χυμούς, προσθέστε νερό χωρίς αέριο.

Πώς μπορώ να βγω από μια δίαιτα που πίνω

Για να μην κερδίσετε το χαμένο βάρος από μια τόσο δύσκολη δίαιτα, θα πρέπει σταδιακά και ομαλά να απαλλαγείτε από αυτό. Θα πρέπει να επιστρέψετε στη συνήθη διατροφή σας για μια περίοδο διπλάσια από τη διάρκεια της δίαιτας. Μετά από δίαιτα δύο εβδομάδων, γνωστά τρόφιμα πρέπει να περιλαμβάνονται στο μενού για ένα μήνα. Εάν η δίαιτα διήρκεσε τριάντα ημέρες, τα στερεά τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας θα πρέπει να επαναληφθούν χωρίς προβλήματα εντός δύο μηνών.

Παρά το τέλος της δίαιτας, θα πρέπει να αρχίσετε να τρώτε ξανά αλεύρι και γλυκά όσο το δυνατόν πιο αργά και να τρώτε στερεά τρόφιμα μόνο για πρωινό τις πρώτες ημέρες. Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο πρέπει να αποτελούνται από ποτά με σταδιακή μετάβαση σε στερεές τροφές.

Απαλή δίαιτα για κατανάλωση αλκοόλ

Για όσους δυσκολεύονται να ακολουθήσουν μια δίαιτα για αλκοόλ για πολλές συνεχόμενες ημέρες, ψυχικά και σωματικά, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος για να χάσουν βάρος και να καθαρίσουν το σώμα. Οι διατροφολόγοι προτείνουν να κανονίσετε τις ημέρες νηστείας με ένα ποτό δύο φορές την εβδομάδα, αλλά όχι διαδοχικά. Κάνουμε απεργία πείνας δύο φορές κάθε επτά ημέρες για 4 εβδομάδες (όχι πλέον) και καταναλώνουμε μόνο καθαρό νερό (ενάμιση έως δύο λίτρα) και φρεσκοστυμμένους χυμούς από λαχανικά και φρούτα κάθε μέρα. Αλλά ακόμη και οι ημέρες νηστείας πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο μετά από διαβούλευση με γιατρό.