Οδηγίες χρήσης Choco Lite

Οδηγίες για τη χρήση του προϊόντος Choco Lite

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Πώς να πιείτε Choco Lite Slimming Cocktail

Στο Ινστιτούτο Υγιεινής Διατροφής, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές σε κοκτέιλ σοκολάτας για εντατική και αποτελεσματική απώλεια βάρους με το Choco Lite. Οι εθελοντές ήταν 1. 000 άνδρες και γυναίκες ηλικίας μεταξύ 20 και 60 ετών. Οι ακόλουθες αλλαγές έγιναν κατά τη διάρκεια της έρευνας:

  • μία εβδομάδα μετά την κατάποση, όλοι οι εθελοντές έχασαν 7 κιλά βάρους,
  • Μετά από μια άλλη εβδομάδα, οι εθελοντές έχασαν 8 κιλά.

Ωστόσο, αυτό δεν βρίσκεται πουθενά στη μοναδική μελέτη που έχει διεξαχθεί. Κατά τη δεύτερη δίαιτα, 30 γυναίκες, χωρισμένες σε δύο ομάδες, κατανάλωναν ποτά σοκολάτας. Η πρώτη ομάδα πήρε το Choco Lite ενώ το δεύτερο πήρε ένα κανονικό ποτό σοκολάτας. Τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν τα εξής: οι πρώτες 5 γυναίκες που πήραν την καινοτομία, αποχαιρέτησαν στα 6 κιλά, ενώ δεν αισθάνονταν πεινασμένες, γεγονός που συνέβαλε στην ενέργεια και την εξαιρετική διάθεση. Οδηγίες για την προετοιμασία και τη χρήση μπορείτε να βρείτε σε κάθε συσκευασία του ποτού. Χρειάζονται 2 εβδομάδες έως ένα μήνα για να πάρετε ένα κοκτέιλ σοκολάτας. Μετά το πρώτο μάθημα, θα διαπιστώσετε ότι η εικόνα και η υγεία σας έχουν βελτιωθεί. Το μαγικό ποτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από επιπλέον κιλά, να εξαλείψετε τη φλεγμονή και να επηρεάσετε συστηματικά όλα τα όργανα. Το Choco Lite συνιστάται από τους κορυφαίους διατροφολόγους στην Κύπρο. Το κοκτέιλ σοκολάτας για απώλεια βάρους δεν έχει παρενέργειες, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Εάν έχετε αλλεργική αντίδραση,
  • σε περίπτωση προσωπικής δυσανεξίας στις φαρμακευτικές ουσίες
  • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού,
  • για υψηλή αρτηριακή πίεση,
  • δεν πρέπει να καταναλώνεται από άτομα κάτω των 16 ετών.

Χρήση του εργαλείου

Το κοκτέιλ πρέπει να λαμβάνεται το πρωί ή το απόγευμα, καθώς έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική ευεξία και αυξημένη απόδοση θα σας συνοδεύσουν όλη την ημέρα. Ρίχνουμε βραστό νερό σε λίγα κουταλάκια του γλυκού. Περιμένετε 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να φάτε κάτι καθώς το κοκτέιλ σοκολάτας δεν καταναλώνεται με άδειο στομάχι.

Πρέπει να πάρετε ένα μήνα μετά το πρώτο μάθημα. Τον πρώτο μήνα, θα χάσετε 10 κιλά με μια ισορροπημένη διατροφή. Εάν πρέπει να χάσετε περισσότερα κιλά τότε ασκηθείτε με το ποτό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να περάσετε 30 λεπτά την ημέρα.