Κριτικές για Choco Lite

 • Γεώργιος
  Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να απαλλαγώ από 10 κιλά, κάτι που με εμπόδισε να ζήσω. Παραγγείλαμε το ποτό σοκολάτας Choco Lite στο Διαδίκτυο από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Πλήρωσα ταχυδρομικώς. Για ένα μήνα ξεφορτώθηκα 8 κιλά. Έκανα ένα διάλειμμα, ρύθμισα το φαγητό, μετά από ένα μήνα επανέλαβα την πορεία και ξεφορτώθηκα άλλα 8 κιλά.
  Choco Lite
 • Elvira
  Δεν ήμουν ποτέ υπέρβαρος, αλλά μετά το δεύτερο παιδί μου, τα επιπλέον 10 κιλά δεν πηγαίνουν πουθενάΔιάλεξα ένα ποτό σοκολάτας Choco Lite. Ξεφορτώθηκα 9 κιλά σε ένα μήνα.
  Choco Lite
 • Δημήτριος
  Το Choco Lite Chocolate Shake είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και δεν έχει πλευρικούς χαρακτήρες. Έχω 10 κιλά για ένα μήνα και τώρα είμαι χαρούμενος!
  Choco Lite
 • Zeynep
  Το ποτό σοκολάτας Choco Lite καθαρίζει αμέσως το σώμα από τοξίνες και ομαλοποιεί το στομάχι, γεγονός που επιταχύνει το μεταβολισμό. Έχασα 5 κιλά σε 2 εβδομάδες και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
  Choco Lite
 • Δημήτριος
  Το κοκτέιλ σοκολάτας Choco Lite δεν θεωρείται συμπλήρωμα διατροφής και δεν περιέχει χημικά συστατικά. Τα κύρια συστατικά είναι ο πράσινος καφές, τα μούρα goji και τα μανιτάρια lingzhi. Έχω χάσει 5 κιλά σε 2 εβδομάδες.
  Choco Lite
Βαθμολογία χρηστών Choco Lite
4.4
18