Ασκήσεις αδυνατίσματος στην κοιλιά και στο πλάι στο σπίτι

Η κοιλιά και οι πλευρές είναι μερικές από τις πιο δύσκολες περιοχές για διόρθωση μέσω της σωματικής άσκησης. Ευτυχώς, έχει αναπτυχθεί ένα ειδικό σετ ασκήσεων για τις γυναίκες. Θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητες ίντσες στο σπίτι. Κάντε ένα σχέδιο και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους για τον εαυτό σας. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να επιτύχετε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το λίπος διπλώνει στο στομάχι

Μάθετε τον μηχανισμό συσσώρευσης σωματικού λίπους. Το λίπος αποθηκεύεται μέσω υπερβολικών θερμίδων. Η ενέργεια που δεν χρησιμοποιεί ο οργανισμός αρχίζει να αποθηκεύεται. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το σώμα δεν μπορεί να χάσει βάρος σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Επομένως, όλες οι ασκήσεις και οι αισθητικές επεμβάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται ως σύμπλεγμα για ολόκληρο το σώμα. Γενικά, για να ταιριάζει το στομάχι και να εξαφανιστούν οι πλευρές, πρέπει να μειώσετε το βάρος. Αλλάξτε τη διατροφή, κάντε το σωστό και ισορροπημένο. Εκπαιδεύστε και ενεργηθείτε κάθε μέρα.

Η διαδικασία της απώλειας βάρους πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή. Ξεφορτωθείτε αμέσως τις επίπονες δίαιτες. Κάθε δίαιτα που στοχεύει στην ταχεία απώλεια βάρους μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για το σώμα. Το βάρος που χάθηκε κατά τη διάρκεια της δίαιτας θα επιστρέψει γρήγορα αμέσως μετά τη διακοπή της διατροφής. Στο τέλος της δίαιτας, το άτομο επιστρέφει στη συνήθη διατροφή του. Άφησε στον εαυτό του όλα όσα αρνήθηκε κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Εάν υπερβείτε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων, το προηγουμένως χαμένο βάρος θα επιστραφεί. Η διαδικασία της απώλειας βάρους δεν είναι ποτέ γρήγορη, χρειάζεται πολύς χρόνος. Για να διατηρήσετε το σώμα στο ίδιο βάρος και σε σχήμα, πρέπει να ασκείστε τακτικά και να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αιτίες σωματικού λίπους

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να εμφανιστούν αποθέσεις λίπους. Με βάση την προβληματική περιοχή, μπορείτε να προσδιορίσετε τον τύπο και την αιτία του σωματικού λίπους. Αδυνάτισμα και αφαίρεση επιπλέον ιντσών. Πιστεύεται ότι λόγω πολλών στρες, μπορεί να σχηματιστεί εναπόθεση λίπους στην κοιλιά. Τα επινεφρίδια αρχίζουν να εκκρίνουν την ορμόνη κορτιζόλη, η οποία βοηθά στη δημιουργία αποθέσεων στην κοιλιά. Προβλήματα με το ενδοκρινικό σύστημα οδηγούν στην εμφάνιση λιπαρών αποθέσεων στις πλευρές. Αυτό μπορεί να επηρεαστεί από τους ακόλουθους παράγοντες:

 1. Φάτε αλεύρι και γλυκά

  Ανθρακούχα ποτά, γλυκά, γλυκά, επιδόρπια. Προσπαθήστε να εξαλείψετε αυτά τα τρόφιμα από τη διατροφή σας. Αντικαταστήστε τα με φρούτα ή μούρα.

 2. γενεσιολογία

  Η τάση για παχυσαρκία μπορεί να είναι γενετική. Πληρώνει για την παρακολούθηση του σώματός σας νωρίς. Μπορεί επίσης να αρχίσει να εμφανίζεται μόνο μετά από 24 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών ένα άτομο γίνεται λιγότερο ενεργό από ό, τι κατά τη φοιτητική του ζωή. Και η παχυσαρκία αρχίζει να εμφανίζεται.

 3. αλκοόλ

  Τα αλκοολούχα ποτά και τα κοκτέιλ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Το άτομο πίνει και αρχίζει να τρώει πολύ. Λόγω του γεγονότος ότι το αλκοόλ σας κάνει πεινασμένους και διατηρεί υγρά στο σώμα.

Το λίπος που εναποτίθεται στην κοιλιακή περιοχή μπορεί να σχηματιστεί στα εσωτερικά όργανα. Είναι παράγοντας κινδύνου για την εμφάνιση καρδιαγγειακών και μυοσκελετικών διαταραχών. Η κοιλιά μεγαλώνει λόγω των επιπλέον θερμίδων. Η εναπόθεσή τους στην περιοχή της μέσης οφείλεται σε ορμονική ανισορροπία. Όταν το σώμα λαμβάνει περισσότερες θερμίδες από τον καθημερινό κανόνα, η αχρησιμοποίητη ενέργεια συσσωρεύεται στις πλευρές και στο στομάχι. Μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται για την εμφάνιση μιας "κάμπιας" στο στομάχι. Η εμφάνιση μπορεί να επηρεαστεί όχι μόνο από διατροφικές διαταραχές ή ορμόνες, αλλά και από γενετικό επίπεδο. Αυτό το πρόβλημα μπορεί επίσης να εμφανιστεί στους άνδρες.

Η γενετική είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί, να επικεντρωθεί στην ισορροπημένη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια για την απομάκρυνση του λίπους από την κοιλιακή περιοχή. Σε αυτήν την περιοχή, η κυκλοφορία του αίματος δεν είναι τόσο ενεργή και είναι δύσκολο για τον οργανισμό να απορροφήσει τα αποθέματα ενέργειας. Για κυκλοφορία αίματος, μπορείτε να κάνετε μασάζ με τα χέρια σας ή με ένα μπουκάλι κενού. Αρχίστε να κάνετε μασάζ αργά με κυκλικές κινήσεις, παρακάμπτοντας την περιοχή του ομφαλού. Επαναλάβετε τις κινήσεις καθημερινά και λάβετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Αφαιρούμε την κοιλιά και τις πλευρές με τη βοήθεια αθλημάτων

Αφού βρει μια γωνιακή κοιλιά και κυλάει στα πλάγια, η σκέψη αμέσως έρχεται στο μυαλό ότι πρέπει να ταλαντεύεστε γρήγορα και να αλέσετε τον Τύπο. Η προπόνηση για τον Τύπο δεν θα φέρει αποτελέσματα, καθώς δεν θα είναι ορατή κάτω από το στρώμα λίπους. Και είναι αδύνατο να χάσετε βάρος σε μία μόνο περιοχή. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσετε βάρος είναι μέσω αερόμπικ. Το σώμα καταναλώνει πολλή ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης λόγω του γρήγορου ρυθμού και της έντασης. Οι τακτικές κοιλιακές ασκήσεις είναι χαμηλές σε θερμίδες.

Ο αθλητισμός είναι σημαντικός για το ανθρώπινο σώμα. Τα μαθήματα αερόμπικ είναι πολύ δημοφιλή. Καλύπτει πολλούς διαφορετικούς τομείς όπως: βήμα, αερόμπικ στο νερό, τέντωμα, αερόμπικ χορού, γιόγκα. Μπορείτε να μάθετε τεχνική και να εκπαιδεύσετε στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε τα εκπαιδευτικά βίντεο και διαβάστε περισσότερα γι 'αυτά. Διαλέξτε μόνοι σας τα πρακτικά υλικά και συνεχίστε με το μάθημα. Αντικαταστήστε την πεζοπορία σας ή μετακινήστε με μια βόλτα. Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, σταματήστε να είστε τεμπέλης και ανεβείτε τις σκάλες στο σπίτι.

Οι πλευρικές σανίδες και η περιστροφή των ελαστικών, τις οποίες μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, θεωρούνται αποτελεσματικές ασκήσεις. Εάν στρίψετε έντονα το ελαστικό, οι πλευρές θα αφαιρεθούν. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ασκείστε τακτικά για τουλάχιστον 30 λεπτά δύο φορές την ημέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο μασάζ για να προωθήσετε την κυκλοφορία του αίματος. Η πλαϊνή σανίδα είναι μια καλή έκδοση της κανονικής σανίδας. Βοηθά στην ενίσχυση των λοξών και των μυών της πλάτης. Πάρτε λίγα λεπτά την ημέρα. Το αποτέλεσμα δεν θα σας κάνει να περιμένετε. Το σώμα συνηθίζει γρήγορα στη σωματική δραστηριότητα. Για να επιτύχετε ένα επίπεδο και σταθερό στομάχι, πρέπει να είστε υπομονετικοί και να έχετε πολλή θέληση.

Η σωστή διατροφή για σταθερό στομάχι

Η διατροφή έχει τεράστιο αντίκτυπο στο ανθρώπινο σώμα. Η κακή διατροφή μπορεί να είναι η αιτία πολλών ασθενειών. Οι λιπαρές και γρήγορες τροφές βλάπτουν τη λειτουργία των οργάνων και συμβάλλουν στην εναπόθεση λίπους. Η βασική απαίτηση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι μια ισορροπημένη διατροφή. Το πρώτο βήμα είναι να αποφύγετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες ή χαμηλή ενέργεια.

Περιλαμβάνουμε φρέσκα, εποχιακά λαχανικά στη διατροφή μας. Οι εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν μπρόκολο, λάχανο, μελιτζάνα, αγγούρι, ντομάτα, καρότα, σκόρδο και κουνουπίδι. Επιλέξτε φρούτα από κήπους στο σπίτι, όπως μήλα, βερίκοκα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, αχλάδια. Αποφύγετε τα εισαγόμενα προϊόντα, αντιμετωπίζονται ειδικά με χημικά για μακροχρόνια αποθήκευση. Τα φρούτα και τα μούρα είναι πλούσια σε χρήσιμες βιταμίνες και μέταλλα. Περιέχει ίνες και βιοδραστικές ενώσεις. Παρέχουν λίγη ενέργεια, αλλά διατηρούν τον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Αγοράστε ώριμα μούρα: βατόμουρα, μούρα, βατόμουρα, σταφίδες, κεράσια, σμέουρα και φραγκοστάφυλα. Καλό για σνακ. Αποτρέπει τις διαδικασίες γήρανσης και έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Δίνει στο δέρμα λάμψη και ελαστικότητα και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και καρκίνου. Πίνετε άφθονο νερό, έως 2 λίτρα την ημέρα. Επιλέξτε μόνο κρέας διατροφής. Το κοτόπουλο και η γαλοπούλα είναι πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες Α, Β, Ε. Φιλέτα μαγειρέματος χωρίς δέρμα, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Προσθέστε το βόειο κρέας στη διατροφή σας. Ευεργετικό μέσω κολλαγόνου για συνδέσμους στις αρθρώσεις και ανοσία.

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πηγή βιταμινών, ανόργανων συστατικών και ωμέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Περιέχει ασβέστιο και φώσφορο που είναι χρήσιμα για το σώμα μας. Επιλέξτε ψάρια, ατμό ή ψητά χωρίς λιπαρά. Χρησιμοποιήστε γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών. Αγοράστε γιαούρτι χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Τα γεύματα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα. Αποτελείται από κύρια πιάτα και μικρά σνακ. Κάντε ένα υγιεινό σχέδιο διατροφής και ακολουθήστε τη διατροφή σας.

Κοιλιακή ηλεκτρική σκούπα κατά του λίπους της κοιλιάς και της κοιλιάς

Μια πολύ απλή άσκηση που μπορείτε να κάνετε ενώ ξαπλώνετε στον αγαπημένο σας καναπέ. Ένας πολύ καλός τρόπος για την καταπολέμηση της κοιλιάς και του πλευρικού λίπους. Μας ήρθε από τη γιόγκα, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πάρετε τους εσωτερικούς μυς μαζί σας. Η άσκηση γίνεται καλύτερα το πρωί με άδειο στομάχι. Προωθεί την αποβολή των τοξινών από το σώμα και ομαλοποιεί τα έντερα. Ενισχύει και ενισχύει τους εσωτερικούς κοιλιακούς μυς. Ισορροπεί το ενδοκρινικό σύστημα. Αυξάνει τη ροή του αίματος στην κοιλιά και σε άλλα όργανα. Βοηθά να μειώσει οπτικά τη μέση και να αυξήσει τον όγκο του στήθους. Η τεχνική πρέπει να είναι σωστή. Πρέπει να μάθετε να αισθάνεστε και να τονίζετε τους μυς. Οι μύες του διαφράγματος συμμετέχουν επίσης στην εργασία. Η βαθιά αναπνοή βοηθά στην αύξηση της χωρητικότητας των πνευμόνων.

Πώς να κάνετε την άσκηση σωστά:

 1. Βάλτε τα πόδια σας στο πλάτος του ώμου.
 2. Πάρε μια βαθιά ανάσα.
 3. Βάλτε τα χέρια σας στα γόνατά σας.
 4. Εκπνεύστε σταδιακά και τραβήξτε το στομάχι σας.
 5. Κρατήστε την αναπνοή σας για 10-15 δευτερόλεπτα.
 6. Τεντώστε τους κοιλιακούς μυς σας.
 7. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος να απορροφήσετε το στομάχι σας. Ξαπλώστε στο κρεβάτι και τεντώστε τα χέρια σας πάνω από το σώμα σας. Λυγίστε τα γόνατά σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Σταδιακά αρχίστε να εκπνέετε και να τραβάτε το στομάχι σας. Καταψύξτε για 5 δευτερόλεπτα μετά την τελευταία αναπνοή και πάρτε μια μικρή αναπνοή. Εκπνεύστε αμέσως και τονίστε τους κοιλιακούς σας. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές με 5 μικρές αναπνοές κάθε φορά.

Πώς να ρυθμίσετε σωστά μια προπόνηση στο σπίτι

Πρέπει να είστε γεμάτοι ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, οπότε πάρτε ένα μικρό σνακ 1, 5 ώρα πριν από το μάθημα. Προετοιμάστε τον απαραίτητο εξοπλισμό: χαλί, αλτήρες, στεφάνες, σχοινιά. Επιλέξτε τα πιο κατάλληλα ρούχα ή αγοράστε ειδικά ρούχα. Το πλεονέκτημα της ειδικής ένδυσης στο εφέ συμπίεσης και στο υλικό τεντώματος είναι 4 φορές. Δεν προκαλεί ερεθισμό και απομακρύνει καλά την υγρασία. Δεν θα νιώσετε βρεγμένα πράγματα στο σώμα σας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ζεσταίνετε λίγο για 10 λεπτά. Τεντώστε καλά, ισιώστε το λαιμό και την πλάτη σας. Βοηθά στην προετοιμασία των μυών για το άγχος. Κάντε ένα πρόγραμμα άσκησης εκ των προτέρων. Ξεκινήστε όλες τις ασκήσεις μία κάθε φορά. Δώστε προσοχή στην αναπνοή σας, πρέπει να είναι σταθερή και η κύρια προσπάθεια γίνεται στην εκπνοή. Άσκηση 4-6 φορές την εβδομάδα. Σκεφτείτε καρδιο και υπαίθριες δραστηριότητες.

Γιατί η κοιλιά και οι πλευρές δεν χάνουν βάρος

Ο λόγος που η κοιλιά και οι πλευρές δεν χάνουν βάρος μπορεί να οφείλονται σε λάθος προσέγγιση. Εάν δεν ακολουθείτε μια δίαιτα, ασκείτε δύο φορές την εβδομάδα και ακολουθείτε έναν παθητικό τρόπο ζωής, δεν πρέπει να περιμένετε αποτελέσματα.

Διαταραχές κατά την απώλεια βάρους:

 1. Παραβίαση της διατροφής.
 2. Ακατάλληλη διατροφή.
 3. Ακανόνιστα γεύματα.
 4. Παράλειψη προπονήσεων.
 5. Στρες.
 6. Η έλλειψη ύπνου.
 7. Παθητικός τρόπος ζωής.
 8. Κατανάλωση αλκοόλ.
 9. Η χρήση ζάχαρης και αλευριού.
 10. Κακές συνήθειες.

Υπάρχει ένας άλλος λόγος που δεν μπορείτε να χάσετε βάρος. Όταν μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων διαρκεί 2 εβδομάδες, ο μεταβολισμός σας επιβραδύνεται φυσικά. Το λίπος εξαφανίζεται αργά, αλλά τόσο αργά που μπορεί να μην παρατηρήσετε το αποτέλεσμα. Οι απάτες διατροφής μπορούν να το χειριστούν. Αυξήστε την πρόσληψη θερμίδων κατά 15-30%. Απλώς όχι με ανθυγιεινά σνακ ή γλυκά. Προσθέστε δημητριακά ή φρούτα στη διατροφή σας.

Διατηρήστε τον έλεγχο των θερμίδων, τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη. Όταν το σώμα δεν διαθέτει θρεπτικά συστατικά, αισθάνεται πεινασμένο. Οι θερμίδες από τα τρόφιμα συσσωρεύονται και αποθηκεύονται σε αποθεματικό. Μια υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι χωρίς περιορισμούς θερμίδων. Αφού το σώμα συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να λιμοκτονήσει, αρχίζει να εγκαταλείπει το λίπος. Μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το λίπος. Εάν υιοθετείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μην αφήνετε τον εαυτό σας να τρώει πρόχειρο φαγητό και να ακολουθείτε ένα αυστηρό σχέδιο. Θέστε στον εαυτό σας έναν στόχο ή κίνητρο για να εξασκηθείτε πιο σκληρά.